Utbildning Bodysugaring

Obs! I och med att Ida slutar hos oss för att gå skola så kommer hon att ta utbildnigar i mån av tid! Maila henne för vidare information (hon svarar när tid finnes).

Utbildning inom Body sugaringFunderar du på ett nytt yrke eller varför inte bara fylla på dina kunskaper?


  Vi utbildar inom märket BODY SUGARING - ett svenskt märke


 Sockring är en skonsammare och mindre smärtsam form av hårborttagning än vaxning. Det är en metod som har används redan 1900 före kristus i de persiska regionerna. Sockerpastan har en naturlig och mild exfolierande verkan som lämnar hyn mjuk och len utan skadeverkan. Levande hudceller är fuktiga vilket är anledningen till att sockret ej fastnar på dessa och man kan behandla samma område flera gånger utan att orsaka skada.


 Vid sockring stryker man på pastan MOT hårets riktning och avlägsnar MED hårs. Det innebär att man får in sockret under och runt hårstråna för att avlägsna håret i växtriktningen och kan därför få med hårstrån i väldigt tidigt växtstadie. Detta eliminerar avbrutna hårstrån, onödig smärta, hudirritation och inåt växta hårstån.


 Är du intresserad av att lära dig mer och kunna erbjuda dina kunder professionell hårborttagning är det här en perfekt utbildning att utöka dina tjänster!


Utbildningen är på en kursdag. Vi ser gärna att du kommer in och avlägger ett prov

för att certificera dig.


* DAG 1  Vi går igenom teori och övar praktiskt. Du kommer i slutet av dagen få ditt diplom och vi finns självklart här om du i efterhand känner att du vill gå en extra teknik kurs. Vi finns tillgängliga för frågor och support.

 

  I kursen ingår ett startkit värde 2875:- ink moms

 

  Utbildningen finansierar du antingen själv med privata medel eller via vår samarbetsparter Medical Finance.

 Maila gärna för mer information till ida@nagelstudioniboden.seVi har löpande intag på våra utbildningar och max 2 elever/tillfälle.

Kontakta oss för mer information:


ida@nagelstudioniboden.se

1 dag (inkl brasiliansk) - 7750:- (inkl startkit)

1/2 dag (ej brasiliansk) - 6500:- (inkl startkit)

Priserna är inklusive moms!