Utbildning Naglar

Vi tar just nu endast emot redan utbildade Nagelterapeuter som vill lära sig mer, förfina teknik, lära sig våra produkter eller mer om design!!


för mer information:


kicki@nagelstudioniboden.sePrislista utbildning
(summor inkl moms)

 • Grundutbildning Nagelterapeut
  (bokas via mail/telefon)   
  - 35.900kr (1xLEDlampa)

  - 37.700kr (2xLEDlampa)

 • Manikyrist/Gelelack
  (bokas via mail/telefon)
  - 11.300kr (1xLEDlampa)
  - 13.100kr (2xLEDlampa)

 • 3h med Kicki - du väljer!
  (kan bokas online, 10% rabatt på produkter vid tillfället) 
  - 1.500kr

 • Produktvisning
  (kan bokas online, endast 1h) 
   - Gratis!

 • Come on Over
  (kan bokas online, 10% rabatt på produkter vid tillfället)
  - 2.500kr (inkl diplom) inkl generöst produktkit.

Grundutbildning Nagelterapeut


  Vi utbildar i märket Mosaic Nailsystem - ett märke som funnits sedan 2007. Märkets ursprung är Estland och grundarna är Pavel och Olesja Nikolenko. 2015 startade Sandra Lennerdahl(Best of Nails) distributionen här i Sverige, Stockholm. Märket satsar enormt mycket på att ha en bra och nära dialog med "sina" nagelterapeuter vilket gör att kvalitén i produkterna följer våra önskningar - vi vet att vi endast får det bästa!


  Grundutbildningen är 15 dagar och utspridda på ca 6-10 veckor. Detta för att vi mellan lektionerna och teorin ska kunna öva! ALLA lektioner är lärarledda och vi tar endast emot 2 elever/utbildning för att säkerställa att era behov tillgodoses. Vi uppfyller alla kraven i branschen med både härdplastutbildning och antal lärarledda timmar.

 Passar inte utbildningsstarten/dagarna? Vi kan i mån av tid ha ett löpande intag och anpassa utbildningen efter just dig. Blir det mycket kvällar/helger så KAN priset komma att justeras. Maila gärna för mer information!


  På utbildningen så går vi igenom hur vi tar hand om en naturlig nagel (manikyr/gelelack) samt så lär vi oss även att förstärka samt förlänga nagel med konstmaterial. Vi lär oss även:

 • Anantomi
 • Mikrobiologi
 • Kemi
 • Problemlösning
 • Nagelns/handens sjukdomar

 samt mycket mer. Allt för att du ska kunna känna dig säker i rollen som nagelterapeut!

 Självklart har vi även ett stort produktpaket till ett värde på ca 13.000kr (ink moms) med tex 2 st LEDlampor samt att man som elev har 10% rabatt på Mosaics produktsortiment (på skolan!) hela första året som elev/nagelterapeut och du får som elev direkt tillgång till proffsmaterial både i butik och webshop.


Vi har även utbildningar anpassade för dig som redan är nagelterapeut - 3h med Kicki där DU bestämmer (inom tidsramen) vad du vill lära dig mer av! El-fil? Nail Art? Tekning? Jag hjälper dig!


För mer frågor maila kicki@nagelstudioniboden.seBetalning


 Anmälningsavgift 5.000kr(dras av totalsumman) betalas vid anmälan för att säkerställa din plats. Resterande summa skall vara oss tillhanda senast 14 dagar före utbildningens start. Du kan betala via faktura, Medical Finance eller direkt på salongen via swisch eller kort. 


Ångerrätt


 Du har enligt lagen om distansavtal full ångerrätt i 14 dagar från den dagen du lämnat en anmälan och betalat din anmälningsavgift - då avtal ingås. D.v.s så fort du betalat din anmälningsavgift så börjar ångerfristen att löpa. När tiden för ångerrätt löpt ut så godkänns ej avbokning, anmälan är således bindande.