Naglar

Förlängning:

När man gör en förlängning så använder vi oss av mallar för att göra den naturliga nageln längre. Som kund så bestämmer du hur mycket längre du vill ha dem och även form. Naglarna gör vi antingen helt naturella med genomskinlig/covergele eller franska/design med valfri färg. Man kan även göra dom helfärgade! Behandlingen tar från 105min för naturella upp till 135min eller mer för t.e.x avancerad design (Behandlingarna tar lite olika tid beroende på vad du vill göra.)  Avancerad design tar lite olika lång tid samt kostar mer/mindre beroende på hur avancerat du vill ha så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång!


Förstärkning:

När man gör en förstärkning så använder vi oss av din naturliga längd. Formen filas till kundens önskemål(beroende på hur långa kundens naglar är så kan önskemålet måsta justeras). Naglarna gör vi antingen helt naturella med genomskinlig/covergele eller franska/design med valfri färg. Man kan även göra dom helfärgade! Behandlingen tar från 60min för naturella upp till 120min eller mer för t.e.x avancerad design (Behandlingarna tar lite olika tid beroende på vad du vill göra.) Avancerad design tar lite olika lång tid samt kostar mer/mindre beroende på hur avancerat du vill ha så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång!


Återbesök Naglar:

Efter ca 4 veckor och 3-5mm utväxt så är det då dags att fixa till sina konstnaglar. När du som kund kommer på återbesök så filar vi bort gammalt materialt, filar ner längd och ev ny form och bygger en ny nagel. Behandlingen tar allt från 75min för naturella till över 120min eller mer för t.e.x avancerad design (Behandlingarna tar lite olika tid beroende på vad du vill göra.) Avancerad design tar lite olika lång tid samt kostar mer/mindre beroende på hur avancerat du vill ha så om du vill ha en design - tveka inte att höra av dig för att få ett estimerat pris/tidsåtgång! Du kan här även välja att byta design, färg och form. Tänk på att vissa byten, tex från naturella till franska/design, kan behöva mer tidsåtgång och det gäller även byte till tex stilettonaglar. Då kanske du som kund måste boka mer tid. Hör gärna av dig om du har funderingar om pris/tid!


Manikyr:

Vi har fyra olika manikyrer - mini, vanlig, elfil och lyx(vi gör ej manikyr med handbad - allt för att inte torka ut din egen nagel!)

* Minimanikyr: Vi filar form, fixar nagelband, polerar med nagelolja. Här ingår ej lackning!


* Manikyr: Vi filar form, fixar nagelband, polerar med nagelolja och du får en hand/underarmsmassage. Vi lackar ev med genomskinligt lack. Vi kan vid önskemål lacka med medtagen färg!  Behandlingen tar 45min. Tänk på att torktiden på lacken kan variera lite så du som kund kan ibland behöva sitta kvar en stund. Vi bjuder då på kaffe el Thé


* Elfilsmanikyr: Vi filar form, fixar nagelband enligt "russian manicure" på ett skonsamt sätt. Polerar med nagelolja och du får en hand/underarmsmassage. Vi lackar ev med genomskinligt lack. Vi kan vid önskemål lacka med medtagen färg!  Behandlingen tar 60min. Tänk på att torktiden på lacken

kan variera lite så du som kund kan ibland behöva sitta kvar en stund. Vi bjuder då på kaffe el Thé


* Lyxmanikyr: Vi filar form, fixar nagelband och polerar med nagelolja. Du får peeling och en hand/underarmsmassage samt ett paraffinbad som du får sitta med i ca 10-15min. Vi lackar med genomskinligt lack eller medtagen färg. Behandlingen tar 60min. Tänk på att torktiden på lacken kan variera lite så du som kund kan ibland behöva sitta kvar en stund. Vi bjuder då på kaffe el Thé.

Vad betyder det??


  Naturell: Naglarna byggs med en genomskinlig, lätt rosa eller helt täckande nude/rosa. Inget extra ingår.

  Helfärg/Ombre: I denna behandling så ingår utöver det naturella 1st färg. Antingen som en hel lackering eller som en faded/ombre. Vill man ha något mer så bokar man även tidstillägg. Då kan man göra 1 nagel/hand med något annat alternativt med mer än 1 färg.

  Fransk: Fransk kan man göra på några olika sätt! I denna behandling så ingår 1st färg i den franska linjen. Vill man ha något mer så bokar man även tidstillägg. Då kan man göra 1 nagel/hand med något annat(t.ex glitter eller helfärgad) alternativt jobbar vi med mer än 1 färg.

  Design: I denna behandling så ingår någon form av design på upp till 2-3 naglar/hand(beroende på design/tidsåtgång). T.ex glitter, stickers, enklare handmålat eller flera färger. Ska man göra design på alla naglar alternativt mer än 1 färg/nagel, handmålat, marmor el liknande välj då...

  Avancerad design: Här går vi bananas!! Denna behandling är för dig som vill göra allt och lite till! Inom ramen av tiden så kan vi göra det mesta. Priset är ett "från" pris och det kan bli mer beroende på om vi använder mycket olika material som folie, swarovski o dyl. För exakt pris (och ev tid) hör av dig till salongen!Priser

Förlängning

- naturell 910kr

- hellackat/ombre 1010kr

- fransk 1050kr

- design 1090kr

- avancerad design fr 1190kr


Förstärkning

- naturell 810kr

- hellackat/ombre 910kr

- fransk 940kr

- design 990kr

- avancerad design fr 1090kr


Återbesök

- naturell 690kr

- hellackat/ombre 760kr

- fransk 790kr

- design 810kr

- avancerad design fr 910kr


Tillägg

- Tidstillägg naglar 100kr

- Manikyrgel/Level Up 150kr

- Lagning vid åb  1-3st 0kr

(vid fler än 3 - nytt set och annan tidsåtgång. Vg hör av dig tillsalongen)

- fr annan salong +100kr

- byte av form +100kr


Övrigt

- Gelelack 1färg/Naturell 475k

- Gelelack Ombre/Fransk/Design 575kr
    * Tillägg extra förstärkt gelelack 100kr

- Borttag material 395kr

- Lagning 1 nagel 100kr

- Udda form 100kr (engångsbelopp)

- Parffinbehandling 175kr

(vid annan beh 100kr)


Manikyr

- Mini 225kr 

- Vanlig 395kr

- Lyx 495kr 

- Elfilsmanikyr 495kr


Nagelbitarpaket

Vi bokar upp 10 behandlingar under ca 6 månader varav första är en förstärkning (alt förlängning). För mer information samt pris kontakta salongen.


,

designkul
bild Oksana
naglar peach
scull
mallning
trash
onestrokekul
lång spets
corallbus
Gula naglar